Back on track

har inte velat skriva på ett tag, jag vill liksom inte att folk ska få nån konstig bild av hur jag e när dom inte känner mig egentligen, vill bara skriva av mig liksom, de e kul! men nu när jag bara sitter hemma och har tråkigt medans mina kompisar hittar på hmm.."saker"(; så ville jag skriva igen!

sååå... detta e min sommar hittils!

konfirmationsläger-hemskt i början, fantastiskt i slutet! särskilt när vi fick överaskningen att vi skulle åka till backen! älskar tivoli! och jag hade verkligen kul där, kommer aldrig glömma de!(tror jag)

minne:





Konfirmation- sjukt svettígt, men de gick bra! sen blev de massa god mat och presenter! fick bland annat min kamera, så nu springer jag å tar massa foton överallt!

minne:



krisianstaddagarna- sprang om kring lite på stan då, hände massa saker som va roligt men de vill jag inte berätta nu, i alla fall så va de bra!

minne:



tivolirock: jätte kul! vi åkte in till stan jätte tidigt för och lyssna på maskinen har aldrigt gillat dom men när man hör och ser de på riktigt med massa andra som kommit ditt för att se samma sak kan man inte låta bli att gilla de! sen va vi där och på stan hela dagen å kvällen, träffade lite nytt folk och orkar inte se hanna som strular me två okänd på stan och en annan tjej med en mupp! hahah! men seriöst vad vill killar på 17-18 år som raggar upp små tjejer på stan, riktigt skumt egentligen! fantastisk kväll i alla fall!

minne:







sen har de förstås hänt massa annat kul, men detta va de största å roligaste!

RSS 2.0