I don't care if monday's blue....

idrottsdagen pratar vi inte om...!

Men malmöö kan vi snacka om! Va inte där så länge men han ändå köpa 2 tjöjor på monki och weekday! och den vackra väskan på gina tricot!! Måste dock in till kristianstad imon för syntestet, måste verkligen fixa de! och då ska jag köpa byxdressen för den måste jag ha! På torsdag blir de student hos mina fina kusin vitamin! Vad har man på sig då? skäms över att säga de men jag har aldrig varit på student...




tröja från Weekday!





Tröja från Monki!


Malmöööö!!

imon blir de Malmö!!! med mamma, hoppas hon betalar!

har tänkt på vad jag skulle vilja hitta där!
•collegetröja
•gladiatorsandaler
•byxdressen från Åhlens
•väska från ginatricot
•andra sommar kläder!

Måste göra mitt syn test där också! Har tänkt kolla extra mkt på monki och weekday för jag har 25% där och för att dom har så fina kläder!

Blir depprimerad av att tänka på friidrottsdagen imon, därför tänker jag inte på den!





v.a.r.f.ö.r.s.a.k.n.a.r.j.a.g.h.o.n.o.m.?


Give me more!

ge mig..

•en fantastisk sommar!
•inget plugg!
• ett jobb så man får pengar!
•****!
•lite av dig som du va innan!(eller som jag vill ha dig?)
• mina älskade vänner!
•moped körkort!
•ett perfekt liv!

de e väl inte så mkt begärt....?


it make things so complicated

 

hemma!!


Kommer aldrig glömma gårdagen! den sista praodagen som va den bästa! Kommer konstigt nog sakna de och den schysste kocken som tyckte jag va vacker!;) e väldigt smickrad! Fick en present av dom också mkt sött!

Sen va de det här med paddlingen... De spyregnade och åskade så de gick inte så jävla bra! killarna fick cykla hem i ös regn förutom jonte som blev skadad, lille killen! vi fick tillbringa en stund 8 pers i en bil och sen på bäckaskogslott! Men när vi kom hem mös vi hos maja! somnade nästan där i slutet och när killarna stack spenderade jag en härlig natt brevid majasfötter!;)  dock så saknade vi lite folk, tråkigt, men dom vet väl själva varför men kan inte hjälpa att de känns lite...sårande?

Nu e jag hemma och har precis bakat en kaka till mamma imon! de blev inget växjö på grund av att min barndomskopis från franrike e här och han ska stanna här hela helgen, vilket jag totalt hade glömt bort! förlåt!





villebarafåhakulsomduochfåsemittfavoritband.F.Ö.R.L.Å.T




yeah!

en dag kvar nu!! Orkar inte se mig själv, första dan ville jag aldrig mer gå ditt och nu tycker jag de e sorligt att de bara e en dag kvar! De e ganska jobbigt där men personer där e så roliga!

Jag lägger aldrig upp några bilder men de e för att jag verkligen hatar min kamera! Skulle vilja ha en bra kamera! Tänker fråga my om jag kan önska mig samma sak som henne i konfa present!;) alltså en systemkamera! tror faktiskt mamma och pappa kan gå med på de!

Helgen blir så här:
•fredag- prao, paddla med flickorna och pojkarna, bada ( bada e ett måste!!)
•lördag- växjö (hoppas,hoppas,hoppas)
•Hjälpa till hemma så jag får lite pengar, pojkvän?

andra punkten beror på majas fotbollar!




Confused

har färgat håret!!!! Efter 2 timmar och 40 min e jag klar och de blir ett ? på resultatet... De blev ljusar, inte jätte men ganska och dom sa att de skulle bil ljusare i sommar!

Nu har jag pratat om mitt hår, så sjukt onödigt! har precis insett hur mkt viktigare saker de finns att bry sig om än mitt hår! Det finns saker som är mkt viktigare än de och som alla borde bry sig mer om! Kanske lite mer fucking respekt till folk? De skulle fan behövas! finns så jävla massa äckligt folk som tror dom kan göra som dom vill utan nån jävla respekt för andra! Blir så sjukt äcklad av såna människor! Hur fan tänker dom?



                                             KÄRLEK TILL DIG FÖR DU FÖRTJÄNAR DET




Tisdag

Hemma efter den anda prao dagen, de va faktiskt bättre idag. De finns massa roliga människor där med sjuk humor men så fort man kommer hem vill man aldrig tillbaka! Har fått prata massa engelska också för de va en tjej där som inte kunde svenska, så jag tror jag gjorde bort mig ganska mycket(a) cyklade hem idag, tror jag gick ner minst 3 kilo, seröst de va riktigt jobbig och de blåste som fan!!






Never alone, always alone...

praon gick bra, dom va snäll, jag sa tack till allt, jag hjälpt till men helt seriöst.... hur ska jag orka en hel vecka?
känns jobbigt! Får inte träffa alla jag brukar träffa heller. men jaja de e bara 4 dagar kvar...(a)

har inte så mkt mer att säga förrutom att jag verkligen älskar alla mina kompisar och andreas! och att jag ska färga håret och göra syn test på onsdag, hur gör man egentligen syntest?

Förresten jag e tagga på pier pressure festival i göteborg den 20 juni, de e massa bra band där dock inte Rise against... men ändå typ Takida, paramore, 30 seconds to mars, The sounds, Dead by april och massa fler har dock inte så mkt pengar men de fixar sig nog!



First one good day, then one bad?

Hade verkligen underbart med andreas! Han kom, vi gick ut lite, vi kollade fotboll, de blå laget vann, vi låg i min säng, ,*******,*****,*****, vi vaknade, vi åt frukost, vi badade nästan, han åkte!

Låter väl bra? Sen nu är jag precis hemma från en hemsk gudtjänst. och åhhhhhh...... de finns vissa människor som man... inte hatar, de e ett starkt ord, men verkligen, verkligen ogillar! Kanske e skönt att denna veckan e praovecka, så man slipper träffa dom personerna? Usch! Men jag e inte så sugen på att praoa heller, e riktigt nervös! tror dom kommer hata mig.... alla mina kompisar säger att jag är sjukt otrevlig mot nya folk, så har fått sjukt dåligt självförtroende i detta området, kännes inte bra! Hoppas på de bästa i alla fall! Nu ska jag lyssna på musik, inte tänka på jobbiga saker och personer utan på andreas!:D

Me like!

Äntligen hemma! Blir inga bilder för jag har helt enkelt inga! Orkade inte ta de!(a)

Men i alla fall, jag kom hem till maja igår där vi fixade oss och sen körde till hanna i spöregen (spyregn!!). där ifrån tog vi oss till sara i vanneberga! På vägen tappade hanna sin mobil framför massa heta militärer!

Hade mkt kul, jag drack inte så mkt och va inte full! Men många andra va de och de blev lite pinsamma situationer för mig med! Men hanna va lite halv full så jag skulle få köra hennes moped hem! Orkar inte se den söta flickan igentligen, gömmer sig med ölen! Dock va de lite tråkigt att hanna och herman inte fick nån chans att spela biljard! Men vi körde typ hem vid halv tolv, och mitt ute på en lång väg med massa dimma slutar majas moped fungera!!!! Då kommer Anton som också körde hem från festen och stannar med oss! Så söt kille! Så då sitter jag, Maja, Hanna och Anton mitt på vägen och väntar på Majas pappa klockan tolv på natten! När han kom körde vi hem till hanna och sov som fan! Hörde att de hände lite tråkiga saken sen, men jag hade kul. 

Idag va jag och hanna stekarna och låg i solen hela tiden! Så blev de ett vatten krig också, jag ägde! Nu e jag hemma och väntar på Andreas som kommer ikv, vi ska ha kanon mysigt men blir nog tvingad att kolla lite fotboll
 också!



omg!

omg! Sitter mitt på en väg mellan nymö och vanneberga, för majas moped funkar icke! Lite smått påverkad med en halv full hanna och en liten anton! Underbart!


Tonight gonna be a good night..?

Lite stressad nu inför ikv, ska åka till maja snart där vi ska fixa oss. Sen blir de hem till hanna och sen till fest i vannebrega! Tänkte ha på mig mina spetsleggins, svart linne och en rosa tröja med en sött ficka på! Hoppas de funkar! Ska sova hos hanna sen så bloggar imon och jag hoppas de blir några fiiina bilder med. puusss!

20 Maj!

Äntligen lite sommar väder! Orkar inte med alla som klagar på att de e för varmt!De ska väl va varmt på sommaren? Funderar på att ha min byxdress imon i skolan, eller e de för tidigt? vi får se! Idag fick jag hem min kjol som jag har sytt i slöjden, med ett VG! Känner mig som ett VG-barn! Är sjukt nöjd med den, har nog aldrig sytt nåt så bra! Imon blir de fest men dock blev Växjö inställt pågrund av att maja ska spela fotboll! Tråkigt! Men hoppas de blir nästa vecka!

Kollade lite på olika bloggar och tjejen som har bloggen Grarderobsgrubbel & Byråbekymmer har typ designat jätte fina college tröjor och linnen för nelly.com, älskar hippi linnet! Kolla de! 

http://pyttis.blogg.se/ 

Brukar inte handla på internet men de kanske e bra? Får testa! Hör e nu en bild på de jag har "designat"(a) miiiin kjol!






 


Hair day?

maja åkte precis hon kom hit med sin fiiiina moped en stund och vi snackade en massa! Idag sjöng jag upp, gick väl ganska bra med tanke på att jag e halft ton döv, fick ett VG! Har kommit på att jag e väldigt sugen på att färga mitt hår, måste dock vänta tills efter den tjugonde maj för då kommer barnbidrager! jippii! men har ett problem... jag vill inte klippa mig! måste man göra de hos frisören? vill behålla mitt hår även om de är slitet, känns som de börjar bli ganska långt nu! Dock har jag tid den 26 och då ska de i alla fall bli ljusare inte riktigt blont men typ ljusbrunt med massa blond slingor! ungefär som lauren conrad, hon har sjukt fint hår och underbar stil också! love it! 


My sweet day!

Dryg dag i skolan, men sån tur så fick jag åka med lilla myy hem! Vi krängde massa mat och snackade en massa, känns som om de behövdes. Dagens saknade är maja som jag inte träffat på två dagar, får nog ringa henne sen! Va på konfa idag, bara tråkigt men tror i alla fall lägret kommer bli kul, dock e de typ 8 nätter, hemlängtan! och ännu mer majaaläääääängtan! deppigt, men de e i alla fall många roliga människor där!

Känns som de kommer bli en stressig helg:

•Fredag- antagligen fest, kanske sova med flickorna?
•Lördag- växjö och bada, sova med pojkvän
•Kyrka ;O, pojkvän

kommer få gå upp tidigt hela helgen, något som jag hatar (vem gör de inte?) men detta måste fixas!




Time for summer!

precis som vanligt va jag i skolan idag, men de e dock inte mkt kvar nu! E sjukt sugen på sommarlov, men sen kollar man ut och blir bara deppig, de e fan inget sommar väder! tycker de får bli mera sol, e sjukt sugen på och bada men tror de är lite för kallt...Dock så ska jag och flickorna till växjöäventyrs bad på lördag och leka massor! Får använda min bikini från hm som jag tycker är helt underbar!! Men idag laga vi nån konstig kaka med massa socker och jag kunde inte låta bli att äta av, så känner på mig att jag har gått upp massa kilo! En annan deppig sak e att jag tror jag behöver mer pengar till sommaren, får komma på något bra men inte för ansträngande sätt att få mer!


only one day to you!

Idag hände nästan ingetting ändå va de en sjukt mkt bättre dag än igår! Jag sov typ till 12 idag igen och sen åkte jag ner till åhus och köpten en glass av maja på promen! Hemma lagades de tacos och så deppa jag lite över att nästan alla mina tv-kanaler försvunnit. Sen e de bara en dag till älsklings andreas kommer hem! tagga!


Work it out...

allt känns sjukt fel! de här känns som den värsta dan jag någonsin haft! seriöst... familjen, kompis de e bara fel! och pojkvänen e bort i turkiet denna dagen som e 2 månader som vi varit pojkvän och flickvän! underbart!
men de kommer väl bli bra, snart! egentligen e de inte de alla vill, även om vi e ledsna och så?

men nu ska hedda va glad!!orkar inte va ledsen mer! igår va jag i stan och köpter en underbart söt byxdress och en mascara på hm. sen köptes de ockå ett svart baslinne, och typ nån sunkissed grej så jag inte ser vit ut när andreas kommer hem! på kvällen åkte jag en massa moped med maja och hanna hem till nilsson och va lite med honom, abbe och ante. men dom skrattar åt hur jag pratar! så orkade inte dom mer så vi åkte hem till maj ist och sov. och då menar jag  verkligen sov!:))





jag vill bara sparka iväg den fucking bollen, så vi kan bli nya utan massa bollar och spel!



RSS 2.0