but it keeps getting better!

så skumt att allt blir som vanligt så snabbt igen? men bra dock! fast de e inte över än, ska ju till polisen också:\ men allt känns ganska bra nu, vill bara träffa alla mina söta vänner och pojkvän innan midsommar som jag tyvärr måste spendera med mina släktingar medans alla mina kompisar har kul här hemma! sen e det konfirmations läger och lääängtar som fan till tivolirock och annat kul! de verkar ju i alla fall bli en händelse rik sommar!!! ingen kan ju säga något annat, my i blattekiosken, hedda&hanna&my i noretull, jag i bikbok affären... hoppas de händer mer ROLIGA saker för de där sista va inte så kul. men få se de som en livs upplevelse typ, hur många har varit me om de?(hur många vill va me om de?;o)

FAN!

mitt huvud gör ont av alla tårar jag gråtit idag, hur kunde det bli så här?de e så funtansvärt overkligt och samtidigt alldels för verkligt. jag ångrar mig fast jag inte har nåt att ångra. så konstigt allt blivit nu på några sekunder, minuter, timmar har mitt liv förändrads i en konstig riktning. de kunde hänte vem som helst men de hände mig! faaaaaaaaaan! de va en olyckshändelse, ett missförstånd, lite otur som gjorde mig skyldig till saker jag aldrig tänkt på att göra. när några av dom jag älskar mest inte tror mig hur ska folk jag inte känner lita på mig? det är bara sjuuuuuuuukt! önskar jag kunde spola tbx tiden, men fan de funkar inte så! helvete?!<3

LovelOveloVelovE

Igår va kul, hemma hos hanna va jag, my, hanna och en massa killar, de kändes som de va massa i alla fall! och lilla maja e i cypern och solar! vi spelade kubb, snackade, lyssnade på musik och spelade kort. Sen när dom stack vid typ 1, såg vi på saker på hannas dator.(a)

idag va jag på kusin kalas, åkte ditt för maten, hehe.




Wiiiiiiiii!!!

efter några dagar har jag nu fått tbx internet, telefon och tv som den f*king åskan slog sönder...jippi!
idag va andreas här och ´dom andra dagarna har jag bara solat och försökt tjäna lite pengar, hoppas de händer nåt kul ikv! jag har fått reda på något sjukt deprimerande.... jag MÅSTE följa med min släkt på massa  saker på midsommar! de e så sjukt taskigt! dom kunde ju lika gärna döda mig?! jag kommer vara 30 mil bort från alla underbara personer, fruktansvärt! nu ska jag nog gå och ring myy! pussssss!



keebab


rain

sitter hemma hos my och de regnar som fan!! anton lackar på vädret och my och jonte myser typ på mys rum! våra planer va att åka till åhus och träffa hanna precis som igår, typ äta kebab, glass och godis! kanske träffa helge elr typ mys ena pojke marcus;) men inte då!

Flickornas sommar lista!

1. Vara på festival [ ]
2. Vara uppe 48h i sträck [ ]
3. Sova på en strand med killar [ ]
4. Vara fulla [X]
5. ****** ** 5 ****  [ ]
6. Ta någon annans tidning och rita i [ ]
7. Bada nakna [ ]
8. Bada i rondellen [ ]
9. Åka till Rigeleje (vad fan e de?) [ ]
10. Ha vattenkrig men folk vi inte känner [ ]
11. Ta insiativet till något med folk vi inte känner [ ]
12. Ge en blomma till nån snygg på stan [ ]
13. Klä ut oss och bete oss som jätte fjortisar i en annan stad [ ]
14. Åka till Karlshamn [ ]
15. Äta sushi [ ]
16. Bara äta på natten [ ]
17. Ha picknik på Haväng [ ]
18. ** *** [ ]

Älskar listan, så jävla dum! de kanske kommer mer saker på den sen, men vi får se hur detta går!;)





SOMMAR!!!!

äntligen sommarlov, fruktansvärt gött faktiskt!

ändå har de varit slappt denna veckan! har badat, varit med folk och sånt!!

skolavslutningen firades hos en tjej i 9:an där jag tror att maja hade roligast, fan va hon skrattade! inte konstigt kanske, jag va en lungn halv nykteris, vilket gör mig väldigt stolt har nog aldrig hänt att jag varit så ansvarsfull! yeah! nu börjar sommaren på riktigt och jag kan göra va fan jag vill!!!!(nästan) behöver dock fint väder så blir allt perfekt!


fan?

idag har jag varit på moped kurs, varit hos my, badat i kiaby, bara lekt med hanna, my och maja!(L)
underbart!! så skönt att slippa skolan lite, men imon blir tillbaka ditt igen för dom tre sista dagarna. gytt! men imon ska vi severa för niorna, helt sjukt! slavarbete?! och de vara ända till kl 12! hur fan ska jag orka upp nästa morgon? e de inte meningen att lärare ska vara smarta? men va fan, jag överlever väl?

Moped!!

mopedkursen idag! de va kul, men herregud! ledaren pratade som fan! och det regnade jag va jätte blött, usch! Sen va de en gubbe som ville bjuda mig på godis på tågstationen i hässleholm, jag tackade nej;) hade redan ätit massor med "frukt" (fruktkolor som ledarn kallade frukt) sjukt nice!

sen har man fått en ny "kompis";) hon e blond, rider, skriver tusen <3 till sin pojkvän, raggar på alla andra snygga killar på kursen, skrattar åt allt....låter riktigt som min stil tycker jag? men hon e snäll och snacka med när man inte har sina älskade flickor hos sig!
 
åt jodgubbar idag=sommar=kärlek<3


Thursday, I don't care about you, It's Friday, I'm in love, Saturday, wait,Sunday always comes too late

har inte bloggat på länge för att jag inte har hunnit!
jag har varit på student,badat, sovit hos hanna, träffat folk, varit i växjö, varit med pojkvän och gått i kyrkan med my!

jag har haft jätte kul! imon och på tisdag blir de mopedkurs, hoppas de går bra! sen e de bara en vecka kvar tills vi har sommarlov! de kommer bli sjukt gött, jag och mina galna flickor har en lisa på saker vi ska göra! de e helt sjukt! hehe! läääängtar, dock måste jag ha ett sommar jobb för att överleva! nu ska jag göra något kul!



såå gammal, sååå söt?


and wendsday too...

Hedda (L) Solen

fantastiskt väder!! ångrar bara att jag inte tog på mig shorts imorse, annars har dagen vsrit jätte fiin! men shorts blir de i alla fall imon! och student, vat fortfarande inte vad jag ska ha på mig...Ljus rosa tight klänning V.S Benvit klänning med blommor?(den på min header) jag har de inte lätt!;) om detta e mit största problem i livet måste jag ju ändå ha ett bra liv? hehe...



tuseday great...

jag e kär....!

men den jag e kär i är tyvärr inte kär i mig...jag pratar självklart om den underbara byxdressen från åhlens! den e så fiin men jag ser verkligen enorm ut i den;( sorligt! men de e som med alla kärlek, de e inte lönt att stanna kvar och hoppas utan bätter och gå vidar så man slipper bli sårad igen. dörför köpte jag ett par gråa mjukisshorts idag ist! 

idag har jag också gjort syntesten, stolt! dock va jag lite närsynt på högra ögat! tanten där skrämmde mig till tusen när hon sa de och sen började snacka priser på glasögon! men de va ingen fara, jag slipper glasögon och linser! jag i glasögon....? men jag grät i alla fall massor när man skulle stirra in i den där saken och läsa bokstäver som i 4:an!tack my för du följde me mig!

Idag kom de några och snackade om jämställdhet till skolan, kunde varit intressant om dom inte varit så dryga! imon blir de min riktiga kärlek...A.N.D.R.E.A.S!


RSS 2.0